21.06.2022

Bokabuss.nu gör det enkelt att boka buss- och taxitransporter i Göteborg

Göteborg

Bokabuss.nu jämför helt kostnadsfritt buss- och taxitransporter från ett och samma ställe. Det är definitivt värt att kolla in tjänsten när du behöver hyra buss och minibussar i Göteborg. När du skickar in en offertförfrågan på Bokabuss.nu slipper du själv ringa runt till olika bussbolag. Vi har anslutna bussoperatörer över hela Västra Götaland som kommer svara på din offertförfrågan. Under tiden kan du luta dig tillbaka och lägga tid på annat medan budgivningen är igång – och det bästa av allt: tjänsten är gratis!

Hur fungerar konkurrensutsättning i Göteborg?

När du använder vår tjänst kommer våra anslutna bussoperatörer tävla om din förfrågan. Du kommer motta offerter från de bussbolag som har tillgängliga bussar på de datumet du efterfrågar. Våra anslutna bussoperatör har olika storlekar av bussar, minibussar och taxi tillgängliga för dig. På Bokabuss.nu fyller du i formuläret direkt från startsidan, det går snabbt och är helt kostnadsfritt. I formuläret fyller du i när du senast vill ha dina prisförslag . När du lämnar in en offertförfrågan förbinder du dig inte till någonting, det vill säga du är inte skyldig att välja något av de erbjudanden du har mottagit ifall ingen av dem motsvarar dina förväntningar.

När ni planerar schemat för resan är det bra att tänka på att bussen tar vanligtvis längre tid än transport med bil. Om din gruppstorlek överstiger 50 personer måste du vanligtvis ta två olika bussar. För lite längre resor kan det vara bekvämt om bussen har toalett och andra tillbehör som underlättar resandet. Du bör också fundera på om din grupp behöver en bil för att komma fram till destinationen eller om det räcker med transport till och från platsen.

Fyll i anbudsformuläret och starta budgivningen för resan till och från Göteborg!

Anbudsformuläret kommer att fråga dig om avresedatum, avreseplats och tidpunkt för resan. Du kommer också att bli ombedd att fylla i destinationen, resplanen och relaterade detaljer. Ifall det gäller en enkel resa, se till att kryssa i rutan enkel resa i anbudsformuläret. Vid en returresa, vänligen fyll i informationen som gäller för transporten tillbaka: datum och tidpunkt för återresan, hemresa och uppgifter om slutstation. Ange datum och tidpunkt för när du senast vill få dina offerter. Du kan också välja vilken typ av utrustningen som finnas i fordonet, såsom DVD-spelare, skärmar, toaletter, mikrofon, kylskåp eller andra önskemål.

Att jämföra offerter mellan bussbolagen är särskilt viktigt om bokningen gäller för lite större grupper, där ofta större besparingarna kan göras vid en budgivning. När idrottsföreningar och lag i Göteborg behöver boka buss för matcher eller tävlingar är vår tjänst helt klart det snabbaste och enklaste alternativet. Med bara en offertförfrågan kan man boka in transporter för alla bortamatcherna under säsongen. När man fyller i offertförfrågan, kan man bifoga en bilaga som inkluderar alla resedetaljer, och operatörerna kommer i sin tur lämna en offert som inkluderar alla resor. Detta sparar in både tid och pengar för.

Transfer till och från Landvetter flygplats?

Om ni ska resa till eller från Landvetter flygplats kan det vara extra skönt att boka er transfer i förväg. Våra bussoperatörer har både större taxibilar men också minibussar med chaufför som kör er till och från Landvetter. Att förboka transporten via Bokabuss.nu är både bekvämligt och tidseffektivt. Ni slipper vänta i långa taxiköer och får ett moment mindre att lägga tid på under resan . Är ni en grupp på fler än 8 och mindre än 25 personer är minibuss ett perfekt alternativ som oftast blir billigare än att boka flera bilar. Använder du Bokabuss.nu har du redan jämfört priset mellan flera trafikoperatörer och slipper förhandla om detta på plats. Du kan också välja att boka tur och retur direkt i tjänsten. Välj det bästa erbjudandet med endast en förfrågan från vårt professionella nätverk av buss- och taxibolag.

Tips på aktiviteter under din vistelse i Göteborg!

Göteborg är Sveriges näst största stad med över 600.000 invånare som bjuder på ett fantastiskt skärgårdsliv, mysiga restauranger med berömda delikatesser från havet, shopping, kultur och nöjen för hela familjen. Här kan man enkelt hoppa på en spårvagn mellan olika aktiviteter då man har det största spårvagnssystemet i hela Norden. Skulle du istället vilja skräddarsy din transport under dagen eller har behov att åka lite längre mellan olika platser kan du kolla upp våra transportalternativ på Bokabuss.nu Här kan du enkelt boka en skräddarsydd transport under dagen och hyra både både bussar och minibussar med chaufför. Våra anslutna bussoperatörer sköter alltid charterturen på en professionellt sätt hjälper till att säkerställa stressfria tillfällen och smidiga övergångar från en plats till en annan.

Här kommer några tips på besök och upplevelser du inte vill missa!

  1. Göteborg från vattnet. Paddan är en sightseeing båt som visar upp nya delar av staden som är svåra att upptäcka från land. Du passerar över 20 broar i Göteborgs kanalsystem och vidare ut till hamnen. Du hittar avgångar till både Paddan och andra båtar från Kungsportsplatsen.
  2. Liseberg. Skandinaviens näst största Nöjespark som är väldigt populärt hos både Göteborgare och turister. Över 40 olika attraktioner och flertalet evenemang och uppträdanden som uppskattas av både den yngre och äldre målgruppen.
  3. Nordstan. Är ni sugen på att shoppa loss hittar ni Sveriges mest besökta shoppingcenter Nordstan i centrala Göteborg. Med över 35 miljoner besökare varje år är Nordstan ett köpcenter som har allt och lite till.
  4. Slottsskogen. I sydvästra Göteborg hittar du denna välbesökta park på nästan 137 hektar. Här finns det gott om promenadstråk och en massa olika aktiviteter. Inne i parken kan du besöka en djurpark och barnens zoo. Vill du aktivera dig lite mer hittar du allt från minigolf och frisbeegolf till och volleybollplaner.
  5. Universeum. Beläget vid korsvägen och granne med Liseberg hittar du Sveriges nationella vetenskapscenter. Här utforskar du vetenskap och teknik i ett hus som innehåller Akvariehallen, Reptilariet, Regnskogen, Rymdresan och mycket mer.

Tillbaka