Vart är vi på väg?

1
2
3
4

Vart är vi på väg?

?
?
?
?
?
?

Formuläret fortsätter. Berätta mer om buss- eller taxiresan du behöver på följande sida.

Berätta mera

1
2
3
4

Berätta mera

?
?
?
?
?

Andra önskemål

1
2
3
4

Andra önskemål

?

Observera att utrustningskraven kan minska antalet offerter.

Kontaktuppgifter

1
2
3
4

Kontaktuppgifter

?
?
?
?

NNär din förfrågan har skickats kommer du vidare till sidan - Tack för begäran om offert, och du får omedelbart en bekräftelse till din e-post. Logga in för att följa dina mottagna offerter eller för att lämna nya offertförfrågningar.

Minibussar i alla storlekar över hela Sverige

En offertförfrågan räcker. Skicka den nu!

Att hyra en minibuss är ett enkelt och bekvämligt sätt att resa med sin egen grupp. Att hyra en minibuss är dessutom ett populärt sätt att resa när du kan hitta en yrkesförare i ditt eget team.

En minibuss är vanligtvis en buss som lämpar sig för att transportera fler än åtta och mindre än 30 personer, vanligtvis med en totalvikt på mindre än 5 ton. Passar även för transport av 5-8 personer. en taxi (personbil) kallas ibland för en minibuss. För att köra en bussregistrerad minibuss krävs minst D1-körkort.

Vid beställning av minibusstransport är det en god idé att ta hänsyn till att minibussar oftast saknar toalett, och bagageutrymmet är oftast litet jämfört med antalet sittplatser. Utöver ljud- och videoutrustning kan utrustningen innehålla karaokeutrustning och en TV. Vissa minibussar har en bordsgrupp längst bak i bussen. Det går även bra att hyra buss utan förare. Du får svar om hyrespriser och tillgänglighet direkt från operatörerna. Den i särklass vanligaste minibussmodellen i Finland är Mercedes-Benz Sprinter, som används både som rullstol och som buss. Förutom Mercedes tillverkas minibussarnas chassikonstruktioner av bl.a. Volkswagen, Iveco och Ford. Finska kroppsbyggare och redare är t.ex. Bilsport och prostyle.