10.06.2022

Bokabuss.nu gör det enkelt att boka buss- och taxitransporter i Stockholm

Stockholm

Bokabuss.nu jämför helt kostnadsfritt buss- och taxitransporter från ett och samma ställe. Det är definitivt värt att kolla in tjänsten när du behöver hyra buss och minibussar i Stockholm. När du skickar in en offertförfrågan på Bokabuss.nu slipper du själv ringa runt till olika bussbolag. Vi har anslutna bussoperatörer över hela Stockholmsregionen som kommer svara på din offertförfrågan. Under tiden kan du luta dig tillbaka och lägga tid på annat medan budgivningen är igång – och det bästa av allt: tjänsten är gratis!

Hur fungerar konkurrensutsättning i Stockholm?

När du använder vår tjänst kommer våra anslutna bussoperatörer tävla om din förfrågan. Du kommer motta offerter från de bussbolag som har tillgängliga bussar på de datumet du efterfrågar. Våra anslutna bussoperatör har olika storlekar av bussar, minibussar och taxi tillgängliga för dig. På Bokabuss.nu fyller du i formuläret direkt från startsidan, det går snabbt och är helt kostnadsfritt. I formuläret fyller du i när du senast vill ha dina prisförslag . När du lämnar in en offertförfrågan förbinder du dig inte till någonting, det vill säga du är inte skyldig att välja något av de erbjudanden du har mottagit ifall ingen av dem motsvarar dina förväntningar.

När ditt mål är att hitta den billigaste och mest kvalitativa charterbussen för en grupp i Stockholm är det definitivt värt att använda tjänsten Bokabuss.nu som skapar budgivningen åt dig. Se till att begära en offert för charterresan i god tid innan planerad avgångstid. Bussbolagen har ofta särskilt hektisk tid i månadsskiftet november-december och under våren april-juni, så om din resa är planerad under den här tiden på året är det viktigt med en bra framförhållning. Du bör också fundera på om din grupp behöver en bil för att komma fram till destinationen eller om det räcker med transport till och från platsen. Om din gruppstorlek överstiger 50 personer måste du vanligtvis ta två olika bussar.

När ni planerar schemat för resan är det värt att notera att bussen tar vanligtvis längre tid än transport med bil, detta på grund av att bussen har en maximal hastighet av 100 km/h att förhålla sig till på en motorväg. För lite längre resor kan det vara bekvämt om bussen har toalett och andra tillbehör som underlättar resandet. Detta kan vara särskilt viktigt om har barn med på resa, kom ihåg att toaletter sällan finns i bussar med plats för mindre än 25 passagerare.

Fyll i anbudsformuläret och starta budgivningen för resan till och från Stockholm!

Anbudsformuläret kommer att fråga dig om avresedatum, avreseplats och tidpunkt för resan. Du kommer också att bli ombedd att fylla i destinationen, resplanen och relaterade detaljer. Ifall det gäller en enkel resa, se till att kryssa i rutan enkel resa i anbudsformuläret. Vid en returresa, vänligen fyll i informationen som gäller för transporten tillbaka: datum och tidpunkt för återresan, hemresa och uppgifter om slutstation. Ange datum och tidpunkt för när du senast vill få dina offerter. Du kan också välja vilken typ av utrustningen som finnas i fordonet, såsom DVD-spelare, skärmar, toaletter, mikrofon, kylskåp eller andra önskemål.

I slutet av formuläret kommer du att bli ombedd att fylla i dina kontaktuppgifter och här får du också dina inloggningsuppgifter. När du får ett nytt erbjudande meddelas du direkt via e-post. Granska alla erbjudanden du får noggrant och välj det alternativ du tycker är bästa genom att Logga in på Bokabuss.nu och acceptera detta erbjudande. Du kommer då att kontaktas av den transportör du väljer och därifrån kommer ni överens om alla detaljerna kring charterresan.Du kan behålla ditt konto efter att bokningsprocessen är avslutat för framtida bokningar. Då kan du spara din basinformation i systemet som gör processen ännu snabbare och enklare vid nästa bokningstillfälle.

Att jämföra offerter mellan bussbolagen är särskilt viktigt om bokningen gäller för lite större grupper, där ofta större besparingarna kan göras vid en budgivning.När idrottsföreningar och lag i Stockholm behöver boka buss för matcher eller tävlingar är vår tjänst helt klart det snabbaste och enklaste alternativet. Med bara en offertförfrågan kan man boka in transporter för alla bortamatcherna under säsongen. När man fyller i offertförfrågan, kan man bifoga en bilaga som inkluderar alla resedetaljer, och operatörerna kommer i sin tur lämna en offert som inkluderar alla resor. Detta sparar in både tid och pengar för.

Transfer till och från Arlanda Airport?

Om ni ska resa till eller från Arlanda flygplats kan det vara extra skönt att boka er transfer i förväg. Våra bussoperatörer har både större taxibilar men också minibussar med chaufför som kör er till och från Arlanda. Att förboka transporten via Bokabuss.nu är både bekvämligt och tidseffektivt. Ni slipper vänta i långa taxiköer och får ett moment mindre att lägga tid på under resan . Är ni en grupp på fler än 8 och mindre än 25 personer är minibuss ett perfekt alternativ som oftast blir billigare än att boka flera bilar. Använder du Bokabuss.nu har du redan jämfört priset mellan flera trafikoperatörer och slipper förhandla om detta på plats. Du kan också välja att boka tur och retur direkt i tjänsten. Välj det bästa erbjudandet med endast en förfrågan från vårt professionella nätverk av buss- och taxibolag.

Här kommer några tips på besök och upplevelser du inte vill missa!

Stockholm är en vacker och elegant stad med många fina platser att se och uppleva för alla olika grupper. För att hinna med så mycket som möjligt under din vistelse kan det vara bra att kolla upp dina transportalternativ på Bokabuss.nu Här kan du enkelt hitta en skräddarsydd transport med chaufför. Professionellt skötta charterturer hjälper till att säkerställa stressfria tillfällen och smidiga övergångar från en plats till en annan.

Här kommer några tips på saker att se & göra under din vistelse i Stockholm!

  1. Djurgården. En vacker Ö som ligger centralt i Stockholm just bredvid Östermalm, här kan du besöka Abba Museet, Gröna Lund, Skansen eller bara promenera runt och njuta av den vackra naturen och utsikten.
  2. Stockholm Slott. Mitt i gamla stan hittar du Kungliga slottet i Stockholm. Här hittar du sevärdheter som Skattkammaren med riksregalierna, Museum Tre Kronor Tre eller varför inte följa med på guidade visningar och göra besöket till en extra upplevelse.
  3. Stockholm Skärgård. Besöker du Stockholm under sommaren borde du åka en skärgårdsbåt ut Fjäderholmarna. Ett populärt och uppskattad besöksmål för både turister och Stockholmare. Trevliga promenadstråk med mysiga restauranger och butiker.
  4. Junibacken. En uppskattad aktivitet om ni reser med barn. Här upplever man barnböckernas värld med Astrid Lindgrens verk som har fokus på Pippi Långstrump och Madicken. Här kan ni gå på utställningar, barnteater, njuta av sång & dans för hela familjen.
  5. Vasamuseet. Ett museum man inte vill missa, utnämnd till ett av världens bästa museum. Följ med på återställningsprocessen av 1600-talsskeppet Vasa.
  6. Tillbaka