01.01.2023

Boka en charterbuss ut i Europa

Boka en charterbuss ut i Europa

Att resa utomlands behöver inte bara handla om att uppleva slutdestinationen. För dig som vill nyttja all restid till max och uppleva mer längs vägen är en charterbuss det perfekta transportsättet. Låt färdvägen bli en större del av resan och boka en charterbuss ut i Europa.

Bestäm destination och jämför sedan olika bussbolag i Sverige och deras priser smidigt med vår tjänst BokaBuss.nu. Att resa med buss är ett fantastiskt sätt att komma närmare och uppleva nya länder och städer.

Populära resmål i Europa med buss

I Europa finns det mycket att upptäcka och uppleva. Du kan enkelt komma i väg på resor i Europa med moderna bussar som erbjuder stor bekvämlighet. Det finns många spännande destinationer på kontinenten att resa till och i mån om tid kan du och ditt ressällskap planera in en rutt till flera länder och städer.

Ta Öresundsbron över till Danmark och åk vidare i Europa

Oavsett var ni vill åka i Europa kan en tur via Danmark både vara smidigt och trevligt. Varför inte passa på att besöka Köpenhamn och därefter ta er runt i vårt danska grannland. Ni kan också åka buss över Öresundsbron till Danmark och vidare ut i Europa. Oavsett var slutdestinationen finns kan du enkelt hyra buss i Malmö, Skåne och övriga delar av Sverige.

Prag i Tjeckien

Prag är en fantastisk stad att besöka med buss. Prag brukar kallas ”De hundra spirornas stad” då staden är rik på kyrkor, kloster och palats. En övernattning i denna stad är att rekommendera för att både se alla vackra byggnader på dagtid men även att få uppleva dem på kvällen när husfasaderna lyses upp av tusentals strålkastare.

Passa också på att smaka på den välsmakande maten och framför allt det tjeckiska ölet. Här finns också mycket intressant historia att ta del av.

Gardasjön i norra Italien

I norra Italien finns den populära och vackra Gardasjön, Italiens största sjö. Ett perfekt resmål för att uppleva både natur och kultur och inte minst viner. Sjön har ett gnistrande azurblått vatten och ligger vackert inbäddad bland bergen. En underbar plats för den som tycker om att fotografera.

Berlin och Hamburg i Tyskland

Både Berlin och Hamburg är populära resmål för bussresor. Hamburg som är Tysklands näst största stad erbjuder gott om shoppingmöjligheter, intressanta museer och mycket annat. I Berlin ska man passa på att besöka alla sevärdheter och här finns gott om både minnesmärken och paradgator från förr.

Paris i Frankrike

Paris är romantikens stad där det finns fantastiska möjligheter att avnjuta gourmetmat och franska viner på fina restauranger. Det finns också gott om caféer och shopping med ett stort utbud av exklusiva klädaffärer. Upplev också Frankrikes kultur och historia och att besöka Eiffeltornet är ett måste.

Jämför buss och pris

Med olika bussbolag i Sverige har du möjlighet att resa från Malmö, Skåne, Stockholm, Göteborg och flera andra orter för att sedan ta dig vidare ut i Europa.

I vår tjänst BokaBuss.nu har vi ett brett samarbete med många bussbolag i Sverige vilket ger dig stora möjligheter att hitta ett prisvärt alternativ. Med bara en enda förfrågan kan du få erbjudanden från flera bussbolag som kan erbjuda en buss som motsvarar dina önskemål och behov.

Du kan i lugn och ro gå igenom alla prisförslag, jämföra olika bussar och priser för att hitta det bästa valet för er resa ut i Europa.

Tillbaka