02.01.2023

Boka en egen buss till fjällen

Skidåkare i backen

Behöver ni transport till årets skidsemester? Det går utmärkt att resa på skidsemester med buss till någon skidort i fjällen, oavsett vart ifrån du vill åka. Hyr en buss i Stockholm eller någon annanstans i Sverige smidigt och enkelt med vår tjänst BokaBuss.nu.

Att resa med buss där du slipper köra själv är både avkopplande och billigt samtidigt som det inte blir några problem att lasta in all utrustning ni behöver ha med er på resan. Det är tryggt, bekvämt och prisvärt.

Skidresor med buss till fjällen

Det är något visst med fjällsemester och att åka på skidresor med buss ger bekväm transport så att ni kommer fram med gott om energi till skidåkningen.

Stockholm - Sälen

Sälen är en av Sveriges mest populära skidorter. Hit kommer flera tiotusentals besökare för att uppleva de svenska fjällen med vackert väder och många bra skidbackar. I Sälen finns det gott om nedfarter i olika svårighetsgrad och det finns alltid något som tilltalar hela familjen.

Bege er i väg på en härlig skidåkning och hyr en buss i Stockholm för att åka till Sälen. Upplev fjällvärlden med en nypistad backe och en värmande fjällstuga.

Stockholm – Åre

Åre har flera gånger blivit utsett till en av världens bästa skidorter av flera internationella resemagasin. Det finns ett flertal skidbackar, liftar och fjäll att välja på som passar olika nivåer av skidåkning.

Oavsett om du vill ha en händelserik fjällsemester med storstadspuls eller något lugnare som passar barnfamiljer, finns här något område för alla. Beställ buss från olika orter i Sverige och åk på skidsemester till Åre för att koppla av och ha kul.

En kortare skidresa till Hammarbybacken

Vill du inte åka ända till fjällen kan vi tipsa om en kortare skidresa till Hammarbybacken i Stockholm. Här finns nedfarter i både blå, röd och svart som du når med ankarlift och det finns även ett särskilt barnområde med en grön, lätt backe.

I Hammarbybackens Snow Park finns hopp, boxar och rails. För den som inte vill äta lunch eller fika på områdets café finns det också grillplatser och fikaplatser om ni har med en egen matsäck.

Passa på att åka skidor bara för dagen, en weekend eller några dagar genom att hyra buss med chaufför. Smidigt och enkelt att komma i väg på en liten skidsemester för att ladda batterierna.

Packa skidutrustningen och hyr en buss – Stockholm

Boka skidsemester och hyr en buss från Stockholm för att få en riktig bekväm transport och plats för allt bagage inklusive skidutrustning.

Är du osäker på hur mycket snö det är dit du vill åka kan du kontrollera snödjupet på orten. Sedan är det bara att boka ett datum och skicka in en offertförfrågning för att hyra en buss för skidresan. Ni kan då åka tryggt, bekvämt och prisvärt och komma fram till destinationen utvilad.

Hyr skidor och utrustning

Om du inte själv har skidor, hjälm och pjäxor brukar många större skidanläggningar erbjuda uthyrning av skidutrustning på plats. Det går också att hyra utrustning online via Skiduthyrning.se.

Tillbaka