12.07.2022

Boka en minibuss under Möhippan

Möhippa

Sommaren är kanske det mest populära tiden för bröllop, möhippor och svensexor. De allra flesta förfrågningar för svensexor och möhippor som kommer in till Bokabuss.nu gäller ofta kring Stockholmsregionen, som också är den populäraste staden för chartertransport. Utifrån den statistiken vi har från Bokabuss.nu. består ofta svensexan av 10-15 personer, vilket också är ett lämpligt antal passagerare för en minibuss.

Jämför priset och spara in pengar till aktiviteter under möhippan

Hundratals olika förfrågningar gällande möhippa & svensexor efterfrågas på bokabuss.nu för grupper i alla storlekar, allt från 5 upp till 30 personer. Ofta har man ett tight schema att följa med flera aktiviteter på olika platser. Bokar man en egen buss med en professionell chaufför behöver man inte oroa sig för sina egna resor, körvägar, frågor relaterade till bilparkering utan kan istället fokusera enbart på själva festen. Den största fördelen med att hyra en buss eller minibuss med chaufför är att man håller schemat redan från början med pålitliga chaufförer som säkerställer att gruppen transporteras mellan aktiviteter på utsatt tid och på ett säkert sätt. Genom att skicka in en kostnadsfri offertförfrågan via Bokabuss.nu når du taxi & bussoperatörer i hela Sverige. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelse. När ni mottagit era erbjudanden kan ni därefter välja det bästa alternativet för evenemanget.

När det är mindre än 20 personer på en svensexa är det absolut populäraste transportmedlet en minibuss. Utöver föraren ryms det vanligtvis mellan 8 upp till 20 personer beroende på storlek. Lämna en kostnadsfri offertförfrågan för möhippans transporter. Oavsett om det är i Stockholm, Göteborg, Malmö eller en annan stad sköter operatörerna av vårt nätverk körningen professionellt och pålitligt!

Transporten till och från möhippan körs ofta med minibuss

När det gäller möhippor och svensexor är det absolut vanligaste att man efterfrågar en minibuss, men ibland större charterbussar ifall gruppen är fler än 20 personer. Vanliga tillval som man kan göra i offertförfrågan är exempelvis karaokeutrustning eller en viss typ av högtalare. Många vill också kunna spela sina egna spellistor, till exempel via Spotify, och det brukar inte vara några problem så länge du stämmer av med chauffören innan resan. Ibland vill du också ha ett fordon på premiumnivå som skapar en extra lyxig känsla för hela gruppen.

Efter möhippan firas bröllopet

Efter en möhippa och svensexa väntas bröllopet. För bröllopsparet är det enkelt att använda Bokabuss.nu för bokning av buss och transport av bröllopsgästerna med en professionell chaufför. Jämför priset och boka in transporten i god tid. Läs gärna vår tidigare artikel: Transport av bröllopsgäster från kyrkan till festlokalen.

Tillbaka