09.01.2023

Boka flyg & kryssningstransfer via Bokabuss.nu!

bussar på rad

Oavsett om du ska resa med flyg eller båt kan du åka miljövänligt, bekvämt, tryggt och säkert med busstransfer. Vi kan inte annat än att lyfta de fantastiska möjligheterna med att boka minibuss. Det är ett roligt sätt att börja sin resa, där ni alla kan umgås och börja slappna av för att få den bästa resan.

Minibuss ett bra alternativ för den lilla gruppen

När ni ska på gruppresa och behöver kryssningstransfer eller flygtransfer är en minibuss perfekt för en grupp på 8-25 personer. Det är bekvämt med gott om plats, miljövänligt och prisvärt i jämförelse med både taxi och tåg och ni slipper dessutom trängsel och stress med andra färdmedel.

En minibuss passar alltid bra både för korta och längre transporter. Det är även lätt att få plats med all packning i bagageutrymmet oavsett om ni är på väg på sommarsemester, skidsemester eller någon annan slags resa.

Att hyra en minibuss är oerhört populärt och bekvämt för både familjer, kolleger och andra gruppresor.

Boka transport till och från flygplatsen eller båthamnen

Behöver du transfer till och från Arlanda flygplats, Landvetter, Bromma eller kanske båthamnen? Om ni ska resa med flyg eller båt är det extra skönt att boka minibuss för er transfer i förväg. Vi samarbetar med många bussbolag i både Stockholm och på andra orter när du vill hyra minibussar. Du får allt samlat på ett ställe i vår tjänst och slipper leta efter olika trafikoperatörer.

Att förboka transporten via Bokabuss.nu är både bekvämt och tidseffektivt. Ni slipper vänta i långa taxi- eller bussköer och får mer tid till er resa. Genom att använda vår tjänst har du också redan jämfört priset mellan flera bussbolag och kan därmed välja det bästa erbjudandet med endast en förfrågan. Du kan också välja att boka tur och retur direkt i tjänsten.

Våra bussoperatörer erbjuder flera olika lösningar med bland annat minibussar med chaufför som kan köra er till och från flygplatsen eller båthamnen. Om ni är en grupp på fler än 8 och mindre än 25 personer är minibuss ett perfekt alternativ som dessutom oftast blir billigare än att boka flera taxibilar.

Boka kryssnings- eller flygtransfer

När du behöver boka kryssningstransfer eller flygtransfer till någon av våra svenska hamnar eller flygplatser som exempelvis Arlanda, Bromma eller Landvetter kan du enkelt göra en förfrågan genom oss. Då får du offerter från alla tillgängliga bussbolag i Stockholm eller andra ställen i Sverige som kan erbjuda just det ni behöver.

Det går att få ett skräddarsytt upplägg enligt önskemål med datum och tid för upphämtning till och från båthamnen eller flygplatsen. Ni blir avsläppta och hämtade så nära fartygen och ingången till flygplatsen som möjligt för att slippa gå långa sträckor och bära tungt i onödan. Det är helt enkelt riktigt smidigt att hyra minibuss från Stockholm, Göteborg, Malmö och andra orter till er kryssningstransfer eller flygtransfer.

Tillbaka