06.07.2022

Bokabuss.nu gör det enkelt att boka buss- och taxitransporter i Malmö

Malmö

Bokabuss.nu jämför helt kostnadsfritt buss- och taxitransporter från ett och samma ställe. Det är definitivt värt att kolla in tjänsten när du behöver hyra buss och minibussar i Malmö. När du skickar in en offertförfrågan på Bokabuss.nu slipper du själv ringa runt till olika bussbolag. Vi har anslutna bussoperatörer över hela Skåne som kommer svara på din offertförfrågan. Under tiden kan du luta dig tillbaka och lägga tid på annat medan budgivningen är igång – och det bästa av allt: tjänsten är gratis!

Hur fungerar konkurrensutsättning i Malmö?

När du använder vår tjänst kommer våra anslutna bussoperatörer tävla om din förfrågan. Du kommer motta offerter från de bussbolag som har tillgängliga bussar på de datumet du efterfrågar. Våra anslutna bussoperatör har olika storlekar av bussar, minibussar och taxi tillgängliga för dig. På Bokabuss.nu fyller du i formuläret direkt från startsidan, det går snabbt och är helt kostnadsfritt. I formuläret fyller du i när du senast vill ha dina prisförslag . När du lämnar in en offertförfrågan förbinder du dig inte till någonting, det vill säga du är inte skyldig att välja något av de erbjudanden du har mottagit ifall ingen av dem motsvarar dina förväntningar.

När ni planerar schemat för resan är det bra att tänka på att bussen tar vanligtvis längre tid än transport med bil. Om din gruppstorlek överstiger 50 personer måste du vanligtvis ta två olika bussar. För lite längre resor kan det vara bekvämt om bussen har toalett och andra tillbehör som underlättar resandet. Du bör också fundera på om din grupp behöver en bil för att komma fram till destinationen eller om det räcker med transport till och från platsen.

Fyll i anbudsformuläret och starta budgivningen för resan till och från Malmö!

Anbudsformuläret kommer att fråga dig om avresedatum, avreseplats och tidpunkt för resan. Du kommer också att bli ombedd att fylla i destinationen, resplanen och relaterade detaljer. Ifall det gäller en enkel resa, se till att kryssa i rutan enkel resa i anbudsformuläret. Vid en returresa, vänligen fyll i informationen som gäller för transporten tillbaka: datum och tidpunkt för återresan, hemresa och uppgifter om slutstation. Ange datum och tidpunkt för när du senast vill få dina offerter. Du kan också välja vilken typ av utrustningen som finnas i fordonet, såsom DVD-spelare, skärmar, toaletter, mikrofon, kylskåp eller andra önskemål.

Att jämföra offerter mellan bussbolagen är särskilt viktigt om bokningen gäller för lite större grupper, där ofta större besparingarna kan göras vid en budgivning.När idrottsföreningar och lag i Malmö behöver boka buss för matcher eller tävlingar är vår tjänst helt klart det snabbaste och enklaste alternativet. Med bara en offertförfrågan kan man boka in transporter för alla bortamatcherna under säsongen. När man fyller i offertförfrågan, kan man bifoga en bilaga som inkluderar alla resedetaljer, och operatörerna kommer i sin tur lämna en offert som inkluderar alla resor. Detta sparar in både tid och pengar för.

Transfer till och från Malmö flygplats?

Om ni ska resa till eller från Malmö flygplats kan det vara extra skönt att boka er transfer i förväg. Våra bussoperatörer har både större taxibilar men också minibussar med chaufför som kör er till och från Malmö Airport. Att flyga från Köpenhamn och Kastrup är också ett alternativ när man ska resa till eller från Malmö då det är knappt 3 mil mellan Malmö och Kastrup flygplats. Att förboka transporten via Bokabuss.nu är både bekvämlighet och tidseffektivt. Ni slipper vänta i långa taxiköer och får ett moment mindre att lägga tid på under resan . Är ni en grupp på fler än 8 och mindre än 25 personer är minibuss ett perfekt alternativ som oftast blir billigare än att boka flera bilar. Använder du Bokabuss.nu har du redan jämfört priset mellan flera trafikoperatörer och slipper förhandla om detta på plats. Du kan också välja att boka tur och retur direkt i tjänsten. Välj det bästa erbjudandet med endast en förfrågan från vårt professionella nätverk av buss- och taxibolag.

Tips på aktiviteter under din vistelse i Malmö!

Malmö är Sveriges tredje största stad med över 300.000 invånare. Här får du uppleva kultur, spännande mat och unik arkitektur blandat med fina grönområden och flertalet båthamnar. Öresundsbron som byggdes år 2000 gör det enkelt att åka över till Köpenhamn under en dagsvistelse. Skulle du vilja skräddarsy din transport under dagen eller har behov att åka lite längre mellan olika platser kan du kolla upp våra transportalternativ på Bokabuss.nu Här kan du enkelt boka en skräddarsydd transport under dagen och hyra både både bussar och minibussar med chaufför. Våra anslutna bussoperatörer sköter alltid charterturen på en professionellt sätt hjälper till att säkerställa stressfria tillfällen och smidiga övergångar från en plats till en annan.

Här kommer några tips på besök och upplevelser i Malmö som du inte vill missa!

  1. Turning Torso. Med sina 190 meter är Turning Torso den högsta byggnaden i Skandinavien. Likt en människa som sträcker sig mot himlen är det spiralvridna tornet som är ritat av den spanska arkitekten Santiago Clalatrava ett populärt fotostopp under semestern.
  2. Ribergsborgsstranden. Malmös längsta strand som sträcker sig hela vägen från Västra hamnen ända ut till Limhamn. Här kan du enkelt promenera längst stranden som är flera kilometer lång samtidigt som du har en härlig vy ut mot Öresund och Danmark. Här finns också flertalet restauranger, cafeer och glasskiosker att ta en paus på, och vill du aktivera dig mellan doppen finns både volleybollplaner och minigolfbana längst stranden.
  3. Ribersborgs Kallbadhus. Redan 1891 invigdes Ribersborg kallbadhus. Här kan du bada direkt i havet i en mysig miljö, värma dig i bastun och njuta av Malmös bästa solnedgång. Det finns också möjlighet att boka massage, äta gott i restaurangen eller bara komma ut och ta en fika och njuta av utsikten.
  4. Disgusting food museum. Vågar du lukta på världens mest illaluktande ost? Eller smaka godis som är gjorda med metallrengöringkemikalier? Utställningen erbjuder 80 av världens äckligaste livsmedel och bjuder in besökare att utforska, lukta och smaka på något helt nytt som utmanar deras föreställningar om vad som är ätbart och inte.

Tillbaka