11.07.2022

Bokabuss.nu gör det enkelt att boka buss- och taxitransporter i Uppsala

Uppsala

Bokabuss.nu jämför helt kostnadsfritt buss- och taxitransporter från ett och samma ställe. Det är definitivt värt att kolla in tjänsten när du behöver hyra buss och minibussar i Uppsala. När du skickar in en offertförfrågan på Bokabuss.nu slipper du själv ringa runt till olika bussbolag. Vi har anslutna bussoperatörer över hela Uppsala som kommer svara på din offertförfrågan. Under tiden kan du luta dig tillbaka och lägga tid på annat medan budgivningen är igång – och det bästa av allt: tjänsten är gratis!

Hur fungerar konkurrensutsättning i Uppsala?

När du använder vår tjänst kommer våra anslutna bussoperatörer i Uppsala tävla om din förfrågan. Du kommer motta offerter från de bussbolag som har tillgängliga bussar på de datumet du efterfrågar. Våra anslutna bussoperatör har olika storlekar av bussar, minibussar och taxi tillgängliga för dig. På Bokabuss.nu fyller du i formuläret direkt från startsidan, det går snabbt och är helt kostnadsfritt. I formuläret fyller du i när du senast vill ha dina prisförslag . När du lämnar in en offertförfrågan förbinder du dig inte till någonting, det vill säga du är inte skyldig att välja något av de erbjudanden du har mottagit ifall ingen av dem motsvarar dina förväntningar

När ni planerar schemat för resan är det bra att tänka på att bussen tar vanligtvis längre tid än transport med bil. Om din gruppstorlek överstiger 50 personer måste du vanligtvis ta två olika bussar. För lite längre resor kan det vara bekvämt om bussen har toalett och andra tillbehör som underlättar resandet. Du bör också fundera på om din grupp behöver en bil för att komma fram till destinationen eller om det räcker med transport till och från platsen.

Fyll i anbudsformuläret och starta budgivningen för resan till och från Uppsala

Anbudsformuläret kommer att fråga dig om avresedatum, avreseplats och tidpunkt för resan. Du kommer också att bli ombedd att fylla i destinationen, resplanen och relaterade detaljer. Ifall det gäller en enkel resa, se till att kryssa i rutan enkel resa i anbudsformuläret. Vid en returresa, vänligen fyll i informationen som gäller för transporten tillbaka: datum och tidpunkt för återresan, hemresa och uppgifter om slutstation. Ange datum och tidpunkt för när du senast vill få dina offerter. Du kan också välja vilken typ av utrustningen som finnas i fordonet, såsom DVD-spelare, skärmar, toaletter, mikrofon, kylskåp eller andra önskemål.

Att jämföra offerter mellan bussbolagen är särskilt viktigt om bokningen gäller för lite större grupper, där ofta större besparingarna kan göras vid en budgivning.När idrottsföreningar och lag i Uppsala behöver boka buss för matcher eller tävlingar är vår tjänst helt klart det snabbaste och enklaste alternativet. Med bara en offertförfrågan kan man boka in transporter för alla bortamatcherna under säsongen. När man fyller i offertförfrågan, kan man bifoga en bilaga som inkluderar alla resedetaljer, och operatörerna kommer i sin tur lämna en offert som inkluderar alla resor. Detta sparar in både tid och pengar för.

Transfer till och från Arlanda flygplats?

Om ni ska resa till eller från Uppsala kan det vara extra skönt att boka er transfer i förväg. Våra bussoperatörer har både större taxibilar men också minibussar med chaufför som kör er till och från Arlanda Airport. Att förboka transporten via Bokabuss.nu är både bekvämlighet och tidseffektivt. Ni slipper vänta i långa taxiköer och får ett moment mindre att lägga tid på under resan . Är ni en grupp på fler än 8 och mindre än 25 personer är minibuss ett perfekt alternativ som oftast blir billigare än att boka flera bilar. Använder du Bokabuss.nu har du redan jämfört priset mellan flera trafikoperatörer och slipper förhandla om detta på plats. Du kan också välja att boka tur och retur direkt i tjänsten. Välj det bästa erbjudandet med endast en förfrågan från vårt professionella nätverk av buss- och taxibolag.

Tips på aktiviteter under din vistelse i Uppsala!

Uppsala är en av Sveriges äldsta städer med lite drygt 165.000 invånare. Man är mest känd för sina universitet, Uppsala domkyrka , och sin gedigna historia med bland annat arvet efter Carl von Linné. Man är också en framgångsrik idrottsstad med många välkända idrottsföreningar. Uppsala ligger ca 7 mil norr om Stockholm och 30 minuter med bil från Arlanda flygplats- Skulle du vilja skräddarsy din transport under dagen eller har behov att åka lite längre mellan olika platser kan du kolla upp våra transportalternativ på Bokabuss.nu Här kan du enkelt boka en skräddarsydd transport under dagen och hyra både både bussar och minibussar med chaufför. Våra anslutna bussoperatörer sköter alltid charterturen på en professionellt sätt hjälper till att säkerställa stressfria tillfällen och smidiga övergångar från en plats till en annan.

Här kommer några tips på besök och upplevelser i som du inte vill missa!

  1. Uppsala domkyrka. Det finns många sevärdheter i Uppsala, bland annat Gamla Uppsala, Museum Gustavianum, men kanske mest känt och ett måste att besöka är Uppsala domkyrka med över 500.000 besökare per år. Kyrkan invigdes år 1435 och har som Nordens största katedral varit välbesökt i flera århundraden.
  2. Linnéträdgården. Sveriges äldsta botaniska trädgård, där bland annat Carl von Linné och Olof Rudbeck verkade. Här kan du lära dig mer om historia och botanik, ta del av teaterföreställningar, lyssna på musik och handla mat och växter.
  3. Pelle svanslös park. En otroligt mysig park som är en ny sevärdhet för både barn och föräldrar. I Parken kan du köpa nybakade bullar, våfflor, glass och kaffe, och de stora gräsytorna skapar perfekta förutsättningar för en mysig picknick för hela familjen.
  4. Uppsala höjdhöjdsbanor. Utmana dig själv på någon av Uppsalas höghöjdsbanor och få möjlighet att vandra bland trädkronorna. En rolig aktivitet för hela familjen som uppskattar äventyr. Välj bland höghöjdsbanan i Alnäs eller äventyrsbanan i Fjällnora.
  5. Upplandsleden. Vill du ha en rofylld naturupplevelse kan vi tipsa om den 50 mil långa Upplandsleden som går från Mälarens vikar i söder till Dalälvens skärgård i norr. Olika etapper med olika svårighetsgrader, här kan du se hela områden och planera din vandring.

Tillbaka