22.06.2022

Mot nöjesparkerna med minibuss, taxi och buss!

Nöjespark

Allt fler reser till nöjesparken med charterbuss eller minibuss. Mindre bussar och minibussar är ett utmärkt alternativ för mindre grupper som inte ryms i en vanlig taxi. Vanligtvis är en minibuss ett bra val när gruppstorleken är 10-20 personer. En grupp på mindre än 8 personer kan resa bekvämt med en chartertaxi.

Sveriges populäraste nöjesparker

Ofta hittar du en och annan buss i olika storlekar på parkeringsplatsen till nöjesparken. På försommaren beger sig många skolklasser iväg på klassresor till alla våra nöjesparker runt om i Sverige. Den mest populära nöjesparken i Sverige ligger i stadsdelen Heden i Centrala Göteborg och heter förstås Liseberg. Andra populära nöjesparker är Gröna Lund i Stockholm och High Chaparral i Skåne.

Sommar och nöjesparker

Säsongen för nöjesparker i Sverige startar redan i maj och här kan du ha kul hela sommaren fram till slutet av augusti. Det är alltid bra att köpa nöjesparksarmband i förväg online för att inte riskera att fastna i en längre kö, och ibland kan de också vara lite billigare att köpa i förväg än direkt i biljettkassan.

De bästa ställena att svalka sig under en varm sommar är parker med vatten - det vill säga vattenparker! Det finns flera vattenparker i olika storlekar i Sverige. Skara Sommarland, Sunnes Sommarland och Kneppibyn är stora favoriter och kanske de mest populära vattenland vi har i Sverige. Skulle man vilja ha en paus i solen och gå inomhus kan vi tipsa om Gustavsvik i Örebro som har byggt ett gediget inomhusbad där du simma runt i djungelvärden Lost City som är en riktigt häftig upplevelse.

En charterbuss är ett säkert sätt att resa med gruppen till nöjesparken

Att boka en charterresa med en professionell yrkesförare är ett säkert sätt att resa och det finns också en anledning till att skolbarnens klassresor eller dagsturer, speciellt för skolbarn, bokas på detta sätt. Ibland kan man ha tur ifall man redan har en yrkesförare i gruppen, som även har rätt att köra större fordon. I så fall räcker det med att hyra en minibuss eller buss utan chaufför och resa enbart med ditt eget team.

När du letar efter en minibuss för en grupp är det snabbaste sättet att skicka en offertförfrågan online via bokabuss.nu. Detta hjälper dig att spara in både tid och pengar då du får jämföra priset mellan flera operatörer innan du bokar. Många av våra kunder blir faktiskt förvånade när dem tar emot offerter, då priset mellan billigaste och dyraste erbjudandet kan variera väldigt mycket. Därför är det alltid bra att göra en prisjämförelse innan man väljer vilken bussoperatör man vill gå vidare med.Priset på en charterresa påverkas av många faktorer, allt ifrån vilken veckodag och månad du bokar, till vilken bussmodell som offereras och hur långt ni ska resa. Lyckligtvis är det enkelt att ta reda på det aktuella priset på Sveriges största webbplats för beställningstrafik, Bokabuss.nu. Det är enkelt att skicka in en offertförfrågan, du fyller bara i resedetaljer och väljer när du senast vill ha dina offerter. Sedan kan du luta dig tillbaka och vänta in dina erbjudanden. Att lämna en offertförfrågan är inte bindande och helt kostnadsfri.

Tillbaka