04.11.2022

När charterbussen är det bästa alternativet!

charterbussen

Att hyra charterbuss brukar ofta bli den bästa möjliga lösningen för din resa, oavsett om det handlar om en rundtur, shoppingresa, affärsevenemang eller något annat event.

Varför ska man boka en charterbuss?

Att hyra en charterbuss är det bästa sättet att maximera sin vistelse på resmålet och på vägen dit. Ska du exempelvis besöka en storstad där avstånden kan vara långa, är en buss perfekt för att ta sig runt, både för att se delar av staden men också för enkel transfer. Genom att använda en charterbuss får man bättre möjligheter att hinna med olika aktiviteter på agendan, tack vare smidig transfer mellan aktiviteterna.

Buss till företagsfesten, eventet eller kickoff

Att hyra en konferensbuss eller en charterbuss till företagsfesten, kickoffen eller något annat event för företaget är riktigt smidigt. Kollegerna kan genom att åka tillsammans både passa på att umgås för att lätta på stämningen eller passa på att arbeta om det exempelvis är en resa till en konferens.

Hyrd buss för bröllop, möhippa och svensexa

Skapa en härlig stämning hos alla bröllopsgäster genom att boka en gemensam transport med charterbuss. Ett snabbt och bekvämt sätt att skjutsa stora grupper både för bröllopet och inför möhippan eller svensexan. Varför inte nyttja tiden på bussen med att anordna ett quiz om brudparet på väg till bröllopsfesten!

Ordna transporten till klassresan eller för idrottslaget till cupen

En charterbuss är också smidigt att hyra för klassresan oavsett om det är för en skidresa eller till något annat resmål med destination i Sverige eller Europa.

För idrottslaget är en bussresa perfekt till cupen eller till andra idrottsaktiviteter och turneringar. Det är både bekvämt att åka och ett bra tillfälle att umgås både i mindre grupper eller hela laget som stort.

Fördelar med charterbuss

Det finns många fördelar med busscharter:

  1. Prisvärt
  2. Bekvämlighet
  3. Flexibelt
  4. Tillval
  5. Miljövänligt

Priset

Framförallt är det ett mycket prisvärt resesätt där ni kan dela kostnaden om ni är ett privat sällskap. Kostnaden för bussresan blir också minimal eftersom storleken på bussen anpassas till antalet bussresenärer i och med antalet personer som anges i offertförfrågan. Därför blir det i slutändan en mycket prisvärd lösning eftersom ni på så sätt kan välja det billigaste bussbolaget som erbjuder charterbuss.

Bekvämt

Det är bekvämt att åka med buss med komfortabla och rymliga säten som kan fällas vid behov och med gott om benutrymme. Det finns också plats för en mindre väska med det nödvändigaste, som kan placeras ovanför sätena. Ofta kan det också finnas tillgång till wifi för att kunna arbeta, se på film eller lyssna på musik.

Det är ett bekvämt sätt att resa eftersom ni enkelt och smidigt tar er från punkt A till B. Att åka charterbuss innebär att er transfer också blir bekväm i och med att ni slipper byta transportsätt och släpa med ert bagage mellan olika fordon.

Flexibelt

Om man på resan vill besöka flera platser är det mycket smidigt att åka med buss. Det ger en flexibilitet både att ta sig fram, att ändra resväg med kort varsel och att inte behöva förlita sig på tider inom kollektivtrafik.

Vilka tillval kan man göra i en buss?

När du gör er offertförfrågan går det också att välja bland olika tillval för ännu bättre bekvämlighet under resan. Det kan innefatta wifi, TV, DVD, mikrofon, karaokeutrustning, mat och dryck och mycket annat. Hela resan kan skräddarsys utifrån ert behov.

Miljövänligt

Att åka charterbuss är dessutom miljövänligt i jämförelse med många andra resesätt. Vill ni vara extra miljövänliga kan ni också välja ett bussbolag med bussar som drivs av fossilfritt bränsle för att lämna ett minimalt miljöavtryck.

Bästa valet med flera bussbolag och buss i olika storlekar

Busscharter är helt enkelt det bästa alternativet för ett sällskap att ta sig runt eller fram till ett specifikt resmål. Därför är det ett alternativ du bör undersöka i första hand.

När du letar efter bussuthyrningstjänster kan du med en enda förfrågan få offerter från flera bussbolag utifrån den storlek på buss ni har behov av.

Är du intresserad av att hyra en charterbuss? Skicka en offertförfrågan med BokaBuss.nu och se alla prisförslagen komma in efterhand. Visste du att du kan få en offert för hela säsongen med bara en enda förfrågan? Bara skicka in en pdf och få ett pris för alla resor för hela säsongen eller för hela året.

Tillbaka