03.01.2023

BokaBuss.nu - Sveriges största bokningssajt för charterbussar!

Människor vid datorn

Webbplatsen BokaBuss.nu gör det enkelt för privatpersoner, företag och organisationer att beställa buss för både mindre och större sällskap. Med vår tjänst går det smidigt att hitta en prisvärd buss i lagom storlek för diverse typer av bussresor till olika destinationer. Vi erbjuder Sveriges största bokningssajt för charterbussar!

Företaget bakom - Rideer Nordic Oy

Företaget Rideer Nordic Oy grundades i Finland 2011 under namnet Aittakoodi Oy. Vår vision är att göra det enkelt att förena trafikoperatörer och kunder i behov av charterbuss och taxitransport.

Till vår hjälp har vi ett kompakt team av fantastiska personer med en unik uppsättning färdigheter. Tillsammans har vi en ambition att nå stjärnorna, men vi börjar med Norden först.

BokaBuss.nu lanserades i mars 2022

I Finland har vi tillhandahållit en motsvarande tjänst och då vi såg samma stora efterfrågan på den svenska marknaden lanserade vi BokaBuss.nu i mars 2022.

Tjänsten ska hjälpa till med att förenkla bokningsprocessen för kunder så att de lättare kommer i kontakt med olika bussbolag som motsvarar kundens önskemål och behov. Vi underlättar också för bussbolag att lättare kunna hitta nya kunder och få mer beställningstrafik som ett komplement till deras befintliga ordersystem.

Enkel bokningssajt för bussar

Vår tjänst BokaBuss.nu är en bokningssajt för bussar som erbjuder det enklaste och snabbaste sättet att få det bästa priset för transporten. Oavsett om kunden behöver en buss för ett mindre eller större sällskap kan de hitta en bra prisvärd buss i lagom storlek. Det kan vara alltifrån att hyra minibuss till större bussar.

Enkelt att beställa buss

Det är mycket enkelt att beställa buss genom bokningssajten. Bara genom att välja avgångsort, destination och avresedatum samt antal personer skickar kunderna in en offertförfrågan. Alla våra trafikoperatörer som är registrerade och tillgängliga skickar inom kort en offert.

Sedan kan kunden i lugn och ro jämföra pris och vad operatören erbjuder för att sedan godkänna den offert som passar bäst utifrån behov. Därefter tar bussbolaget direktkontakt med kunden för vidare detaljer.

Fördelar för kunder

Vår bokningssajt ger många fördelar för våra kunder:

  • Att slippa ringa runt till olika bussbolag sparar kunderna både tid och pengar
  • Det går att få kontakt med bussbolag över hela Sverige
  • Alla offerter samlas på ett och samma ställe vilket ger en bra överblick
  • Det är snabb svarstid då bussbolagen är snabba på att ge prisförslag
  • Det finns möjlighet att bifoga ett helt reseschema och på så sätt kunna få offert för flera resor

Många anslutna bussbolag och vi fortsätter att växa

Vi har i dagsläget 39 anslutna bussbolag och allt fler ansluter sig vilket gör att vi fortsätter att växa för att kunna erbjuda ett ännu större utbud för att smidigt kunna beställa buss.

Våra kunder kan enkelt hitta ett bussbolag och trafikutövare utifrån olika orter. BokaBuss.nu finns tillgängliga i många orter med bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro och flera andra mindre orter.

Vi samarbetar med många stora och kända bussbolag och trafikutövare. Bland våra operatörer hittar kunderna exempelvis:

Tillbaka